Wie zijn wij?

Wie zijn wij 150x150 Wie zijn wij?

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Alles voor het onderwijs

Wie zijn wij? Wij zijn Magazijn Onderwijs, een moderne vooraanstaande totaalleverancier voor het onderwijs.

Wij zijn u van dienst
Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, heeft Magazijn Onderwijs een zeer breed assortiment.
Ons assortiment is gebaseerd op de wensen en behoeften van onze klanten, dit geeft het gemak om bestellingen bij 1 leverancier onder te brengen.

Leveranciers
Magazijn Onderwijs werkt samen met zeer professionele leveranciers en uitgeverijen.
Selectie vindt plaats op basis van betrouwbaarheid, snel leveren, scherpe prijzen en kwaliteit.

Goed advies is goud waard
Een mens kan niet alles weten. Magazijn Onderwijs heeft veel kennis verzameld, die kennis willen we delen.
Als u een vraag heeft, vraag het ons. We bieden ondersteuning, geven advies en zoeken oplossingen voor uw problemen. Wanneer we een antwoord niet weten, dan vinden we iemand in ons uitgebreide netwerk die dat antwoord wel weet.

U bent anders dan anderen klanten
Iedere klant is uniek en dat weten we.
Om uw school / instelling goed te ondersteunen, luisteren we altijd goed naar onze klanten en leren hiervan, hierdoor zijn onze producten en diensten perfect afgestemd op onze klanten. Uw doel is het bieden van kwaliteit voor uw school / instelling, daar helpen wij u graag bij. Dat is onze passie.

Alles onder 1 dak

One stop shopping1 Wie zijn wij?One stop shopping
U kiest met Magazijn Onderwijs niet alleen voor een betrouwbare partner die verkoopt, maar tevens onafhankelijk adviseert en met u meedenkt daar waar dat nodig is. Heel normaal voor ons, maar wij verwachten u hiermee ook van dienst te kunnen zijn.

Bij Magazijn Onderwijs staan advies, deskundigheid en service centraal.

Tijd en geld besparen

Bij Magazijn Onderwijs heeft u alles bij één leverancier onder 1 dak. Dat bespaart u dus niet alleen veel tijd, maar ook geld.

Logistiek
Magazijn Onderwijs streeft voortdurend naar verbetering op alle vlakken.
Wij vinden het van groot belang dat bestellingen snel en betrouwbaar geleverd worden. Magazijn Onderwijs biedt o.a. de mogelijkheid om bestellingen per bouw, locatie, afdeling of groep te verpakken.

Assortiment
Magazijn Onderwijs heeft een zeer modern pakket aan materialen. We zijn echter dagelijks op zoek naar uitbreiding van dit pakket. Ook is Magazijn Onderwijs dagelijks op zoek naar producten met een optimale prijs / kwaliteit verhouding.

Tevens hebben wij een zeer breed assortiment huismerk artikelen, welke wij verkopen onder de namen Budget, Executive, Joepie, Star en Quantore. Deze producten zijn zeer scherp geprijsd en voldoen aan de scherpste kwaliteitseisen.

Veiligheid boven alles

Normen en veiligheid Wie zijn wij?Normen en veiligheid
De laatste jaren worden de normen en eisen van producten steeds verder aangescherpt, al onze producten voldoen aan de strengste normen en kwaliteitseisen. Veiligheid gaat tenslotte boven alles.

Klanten
We zijn trots op onze klanten. Velen zijn ons al jaren trouw, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen deze vraag feilloos aan u uitleggen.