Schoonmaak en kantine materialen

 Schoonmaak en kantine Schoonmaak en kantine materialen

Schoonmaak en kantine materialen


Totaalpakket

Magazijn Onderwijs levert een totaalpakket van schoonmaak en kantine materialen afgestemd op uw instelling, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Door onze intensieve samenwerking met leveranciers, zijn wij in staat u de nieuwste, veiligste en kwalitatief hoogstaande producten te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en voorzien u van een gedegen advies en stellen samen met u het assortiment samen, afgestemd op uw instelling.

Bent u op zoek naar een totaalleverancier met een zeer breed assortiment schoonmaak en kantinematerialen voor het onderwijs; wilt u een optimale service en profiteren van zeer scherpe prijzen? Neem de proef op de som en profiteer van onze oplossingen.

 Milieuvriendelijk innovatief en duurzaam

Magazijn Onderwijs levert milieuvriendelijke, innovatieve, duurzame en veilige producten; dit heeft ertoe geleid dat wij intensief samenwerken met leveranciers, welke aan deze eisen voldoen.

Zo zijn onze reinigingsmiddelen zowel milieuvriendelijk als veilig voor de gebruiker. Vele soorten toiletpapier en handdoekpapier zijn standaard voorzien van o.a. het Europees Ecolabel, Nordic Swan Label, etc.en zijn de hulpmaterialen zoveel mogelijk afgestemd op ergonomisch gebruik.


Ook afval inzamelingsystemen bij Magazijn Onderwijs

Afval inzamelingsystemen Schoonmaak en kantine materialenDaarnaast leveren wij alle mogelijke oplossingen voor goed beheersbare afval inzamelingsystemen, waarbij het scheiden van afval aan de bron centraal staat.

Zelfs voor de toiletinrichting kan gekozen worden voor milieuvriendelijke dispensers, welke zijn gemaakt van zuiver polipropyleen.


Schoon genoeg van hoge kosten?


Schoon genoeg van hoge kosten Schoonmaak en kantine materialenWij helpen u inzicht te krijgen
Kostenbesparingen op directe kosten die eenvoudig zichtbaar zijn? Dat ligt inderdaad voor de hand. Onze ervaring is dat negen van de tien instellingen kunnen besparen op schoonmaak en kantine materialen, door goed te kijken naar kosten.

Verbruiks en gebruiksmaterialen uit het schoonmaakcontract halen is de grootste kostenbesparing, u betaalt uitsluitend de gewerkte uren en u bepaalt zelf waar u het voordeligst de verbruiks en gebruiksmaterialen koopt. Zo houdt u uw uitgaven zelf onder controle.

Echter, kosten kunnen overal zitten:

♦ Facturatie
♦ Meer materialen berekenen dan daadwerkelijk worden verbruikt
♦ Afleverkosten
♦ Voorrijkosten
♦ Kosten voor voorraadbeheer
♦ Grote afname hoeveelheden
♦ Lange contracten
♦ Mantelcontracten
♦ Huurovereenkomsten van dispensers
♦ Etc.

Wij helpen u graag meer zicht te krijgen in deze kosten. Met slimme ideeën zijn deze kosten in zijn geheel uit te sluiten of te reduceren en dat is toch precies wat u voor ogen heeft! Betaal wat u gebruikt en geen cent meer!