Proefwerkpapier

Proefwerkpapier Proefwerkpapier

Magazijn Onderwijs uw specialist in proefwerkpapier

Proefwerkpapier
Magazijn Onderwijs is een vooraanstaande specialist van proefwerkpapier in Nederland en werkt samen met de grootste producent van proefwerkpapier in de Benelux.

Magazijn Onderwijs belevert al jaren lang naar alle tevredenheid vele onderwijsinstellingen in geheel Nederland.

Proefwerkpapier; onze specialiteit
Magazijn Onderwijs is specialist in proefwerkpapier, deze ervaring en samenwerking met de grootste producent in de Benelux levert u het voordeel op van lage prijzen en een snelle levering. Ter goedkeuring sturen wij u per mail een PDF bestand van het te leveren proefwerkpapier. Als alles akkoord is bevonden, wordt u verzocht per email akkoord te geven op het door ons aangeleverde ontwerp. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij Magazijn Onderwijs zijn we begaan met het milieu. We ondersteunen daarom initiatieven die de milieubelasting verminderen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Magazijn Onderwijs geen thema, maar een vanzelfsprekendheid. Helpt u ons de rijkdom van de natuur te behouden!

U bent er in ieder geval al zeker van dat Magazijn Onderwijs haar bijdrage levert om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Promotionele producten en relatiegeschenken in huisstijl
Naast ons complete assortiment proefwerkpapier, examenpapier en proefwerkblokken, leveren wij ook promotionele producten en relatiegeschenken die wij bedrukt in huisstijl of onbedrukt voor u kunnen laten maken voor o.a. schoolinformatiedagen, jubilea, etc. Te denken valt o.a. aan originele gadgets, innovatieve premiums, weggevertjes, etc.

Advies
Voor advies over de mogelijkheden van proefwerkpapier of het aanvragen van een offerte van andere promotionele producten en/of relatiegeschenken, neemt u contact op met onze verkoopafdeling.

Mogelijkheden proefwerkpapier

Proefwerkpapier wordt in allerlei liniëringen gedrukt in standaard grijs. Andere kleuren dan grijs zijn vanzelfsprekend mogelijk op aanvraag. Standaard wordt het proefwerkpapier gedrukt op 70 of 80 grams hout- en cloorvrij schrijfpapier of op 70 grams 100% gerycycled schrijfpapier.

Mogelijkheden proefwerkpapier ProefwerkpapierProefwerkpapier in losse vellen

Formaten:
♦ Enkel A4
♦ Dubbel A4
♦ Enkel Folio (21×34 cm)
♦ Dubbel Folio
♦ A5 (14,8×21 cm)


Liniaturen:
♦ Gelijnd
♦ Geruit – 5 x 5 mm
♦ Geruit commerciaal – 4 x 8 mm
♦ Geruit – 10 x 10 mm
♦ Geruit wiskundepapier – 5 x 5 mm
♦ Geruit wiskundepapier – 10 x 10 mm

Papierkwaliteiten:
♦ 70 grams
♦ 80 grams
♦ 70 grams Recycled

Bedrukking:
♦ Naam, logo en de indeling van de kop geheel naar eigen wens
♦ Standaarddrukkleur = grijs PMS 429
♦ Bedrukking in eigen huiskleuk is mogelijk tegen een zeer geringe meerprijs
♦ Wiskunde-A papier wordt conform de richtlijnen gedrukt in oranje PMS 157

Afname:
♦ Met schoolnaam: vanaf 10.000 vel
♦ Zonder schoolnaam: vanaf 500 vel